Pracodawca:
CD S.A.
Zadania:
- opracowywanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących
- tworzenie dokumentacji technologicznej (receptury, składy na etykiety, instrukcje technologiczne itp.)
- praca w bieżącej kontroli jakości produkcji
- wykonywanie i koordynowanie prac związanych z zapewnieniem właściwego procesu technologicznego
- ustalanie parametrów procesów technologicznych oraz ich nadzorowanie i kontrolowanie w procesie produkcji
- analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i obniżania kosztów wytwarzania
Wymagania:
- wykształcenie wyższe: technologia żywności lub pokrewne
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- znajomość polskiego i unijnego prawa żywnościowego
- praktyczna znajomości pakietu ms office
- umiejętność pracy w zespole
- zdolności organizacyjne, rzetelność, odpowiedzialność
- gotowość do pracy w systemie zmianowym
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowe o pracę
- stałe wynagrozenie i system premiowy
- bony świateczne, nagrody jubileuszowe
- prywatną opiekę medyczną
- niezbędne narzędzia do wykonywania pracy
- pracę w kreatywnym, otwartym, zaangażowanym zespole
O pracodawcy:
CD S.A. jest polską, rodzinną firmą, która funkcjonuje na rynku spożywczym od ponad 30 lat. W tym okresie zdobyła stabilną pozycję w segmentach sprzedaży miodów pszczelich oraz niezwykle różnorodnych wyrobów cukierniczych.
W ofercie CD S.A. znajduje się bogate portfolio produktów, które są dedykowane zarówno dla rynku detalicznego, jak i dla odbiorców przemysłowych. Asortyment firmy obejmuje zarówno rozwiązania dla klientów poszukujących produktów ekonomicznych i masowych, jak i tych, którzy preferują wyroby wysokiej jakości, specjalistyczne oraz spełniające różnorodne deklaracje żywieniowe.
W szczególności oferta firmy obejmuje takie produkty jak: wegańskie, bezcukrowe oraz wysokobiałkowe, które odpowiadają na potrzeby współczesnych konsumentów.