Crystal Mountain 5* to jeden z najpiękniejszych hoteli w Polsce - położony w malowniczej Wiśle, z panoramicznym widokiem na Beskid Śląski. Gościom oferuje aż 491 komfortowych pokoi, nowoczesny aquapark, ekskluzywną strefę SPA & Wellness, Salon Dr Irena Eris Beauty Partner oraz przestronne centrum konferencyjne o powierzchni 1400 m².
Wiemy, że prawdziwą siłą naszego hotelu są ludzie - dlatego tworzymy środowisko pracy, które inspiruje, rozwija i pozwala czerpać satysfakcję z codziennych wyzwań.
Dołącz do zespołu, w którym pasja do hotelarstwa spotyka się z profesjonalizmem i wyjątkową atmosferą!
>
Jeśli chcesz odpowiadać za:
- planowanie, rozdzielanie zadań i kontrolę wykonania codziennych zadań podległego personelu kelnerów i barmanów
- zapewnienie najwyższego poziomu świadczonych usług gościom zgodnie ze standardami 5* hotelu
- zamykanie i rozliczanie zmiany podległego personelu
- realizację eventów odbywających się w przestrzeniach hotelowych i restauracjach
- wspieranie Managerów działu gastronomii w codziennych zadaniach
- szkolenie podległego zespołu
>
A przy tym spełniasz poniższe wymagania:
- posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
- posiadasz zdolności interpersonalne, organizacyjne oraz umiejętność dobrego planowania
- znasz język angielski w stopniu komunikatywnym
- jesteś otwarty na nowe doświadczenia
- posiadasz umiejętność budowania pozytywnych relacji z gośćmi hotelowymi
- potrafisz motywować i wspierać w pracy podległy zespół
- potrafisz samodzielne rozwiązywać problemy i podejmować decyzje
>
My zaoferujemy Tobie:
- Elastyczny czas pracy
- Dostęp do kafeterii My Benefit
- Atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych w ramach ZFŚS
- Możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
- Zniżki pracownicze na korzystanie z noclegów i usług w innych hotelach należących do Grupy Górskie Resorty
- Rozwój zawodowy w postaci szkoleń
- Odzież służbową
- Możliwość korzystania z bezpłatnych posiłków pracowniczych
- Możliwość zakwaterowania w pensjonacie pracowniczym
- Możliwość zdobycia doświadczenia w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa
>